Kéngingkeun langkung seueur sareng Robot Perdagangan urang

Bonjour,
Naha anjeun kersa kéngingkeun penghasilan pasip anu raoseun sareng / atanapi ngagaleuh investasi anjeun, tanpa éta nyéépkeun waktos, tanpa tekanan psikologis, komo tanpa kanyaho ngeunaan pasar saham atanapi program?

Nomer Robot dagang ngagambarkeun solusi anu ideal, hakim pikeun diri anjeun sorangan:

Presentasi tina robot dagang kami

Tautan Youtube - klik di dieu - Sangkan anjeun tiasa nempatkeun terjemahan dina basa anjeun dina video - kumaha carana ngalakukeun? -

Naskah pidéo Presentasi tina robot dagang kami

Naha anjeun bosen nampi minat garing?
Anjeun hoyong untung tina pasar saham, tapi anjeun henteu ngagaduhan kanyaho anu diperyogikeun atanapi anjeun henteu ngagaduhan waktos kanggo ngurus éta? Meureun anjeun sieun tabrakan sareng inpéstasi anu teu pikaresepeun atanapi panginten anjeun badé ngalikeun investasi anjeun?
Tenang waé : kami gaduh solusi pikeun anjeun!
Naha anjeun terang yén éta dimungkinkeun pikeun ngaduga dina pasar saham, tanpa kedah ngalakukeun nanaon, tanpa kanyaho khusus sareng ngahasilkeun panghasilan nyaman?
Henteu éta sanés impian, atanapi scam, tapi jalan kaluarna!
Kumaha? 'Atanapi' Naon? Hatur nuhun kana algoritma anu parantos kami kembangkeun sareng anu nyeken CAC atanapi DAX pikeun otomatis mésér sareng ngajual, tanpa campur tangan manusa.
Éta mangrupikeun investasi anu pangsaéna pikeun nyieun duit anjeun ngagedéan!
Halaman pagelaran 1 taun masihan anjeun inpormasi anu tepat.
Kabetot? Énggalan, sabab mesin kami dijual dina jumlah terbatas ku harga anu ditawarkeun ayeuna.

Kumaha robot dagang urang jalan

 

Tautan Youtube - klik di dieu - Sangkan anjeun tiasa nempatkeun terjemahan dina basa anjeun dina video - kumaha carana ngalakukeun? -.

Sambungan: Algoritma kami disandi ku modulna ProOrder tina platform ProRealTime, ngalangkungan Bank Bank IG.
Catetan: Kami henteu aya hubunganana sareng ProRealTime sareng / atanapi IG Bank sareng henteu nampi komisi ti aranjeunna.
CAC: Perancis 40 Kas (€ 1) - CAC - Indéks tina 40 saham Perancis anu paling wawakil dina pasaran.
CFD: CFD mangrupikeun produk turunan anu ngajantenkeun gampang sareng murah pikeun berspekulasi dina sagala rupa instrumen kauangan.
DAX: Jérman 30 Kas (€ 1) - DAX - Indéks tina 30 saham Jérman anu paling répréséntatif dina pasaran.
Sapeuting: Upami posisi dicekel saatos sési (biasana 23:00 PM) biaya pendanaan sapeuting tiasa diterapkeun dumasarkeun total nilai tina jabatan.

Skrip pidéo Kumaha robot dagang urang jalan

 

  • Algoritma kami disandi ku modul ProOrder tina perangkat lunak ProRealTime, ngalangkungan Banque IG Bank. Aranjeunna ngagaleuh sareng ngical sacara otomatis sacara otomatis.
  • Mesin kami nyeken pasar CAC atanapi DAX sareng nyandak kaputusanana sacara obyektif, nuturkeun pas strategi ngadegkeun.
  • Anjeun teu kedah aya kanyaho dina pasar saham atanapi dina program sareng mesin kami bakal aktip sanaos komputer anjeun dipareuman.

Kaunggulan mesin urang

  • Spekulasi di pasar saham nganggo algoritma kami ngagambarkeun diversifikasi wilujeng sumping upami anjeun bosen nampi minat entéh.
  • Bias psikologis sering berperan trik goréng pisan ka spekulan. Kalayan mesin kami, résiko ieu teu aya.
  • Sadaya jabatan anu ditunjuk ditutup dina dinten anu sami dina urutan ka henteu kedah mayar waragad waragad sapeuting.
  • Ieu ogé nyingkahan naon waé celah anu tiasa lumangsung nalika wengi atanapi di akhir minggu.
  • Hatur nuhun kana kaunggulan CFD éta gampang pikeun ngahasilkeun deui. Kami nunjukkeun kumaha dina kaca Meunang +

 

Prinsip stratégi

 

  • Upami aya kaayaan anu tangtu, robot bakal nempatkeun mésér jangka pondok atanapi mesen pondok. ngalawan arah trend utama.
  • Ieu strategi anu efektif pisan, sabab pasar saham jajaran seuseueurna waktos.
  • Investor anu ngagunakeun strategi nuturkeun strategi kedah nyandak seueur karugian alit sateuacan aranjeunna tiasa nguntungkeun ageung. Cara ieu, anu ogé épéktip pisan, gaduh kakurangan meryogikeun seueur kasenangan.
  • Robot dagang kami dilengkepan a Candak Untung (luhur) sareng a eureun Loss (handap) pikeun nutup dagang. Sanaos dina kaayaan anu tangtu ieu bakal ditutup langkung gancang.
  • Aranjeunna aktip nalika jam buka normal tina bursa saham, ti tabuh 9 énjing dugi ka 00:17 sonten. Nya dina mangsa ieu anu sumebar anu pangmurahna sareng éta volatility nyaéta pangluhurna.
  • Mesin dagang kami dumasar kana lilin dina 30 menit. Teu aya hubunganana sareng perdagangan frekuensi tinggi anu, pikeun bagian na, ngolah rébuan transaksi per detik, sareng anu dikhususkeun pikeun perusahaan khusus anu kedah tiasa dagang ku artos ageung pisan. Éta nyaéta ces robot anu ngagaduhan pers goréng, sareng alesan anu saé, sabab condong sacara artifisial ngarobih harga instrumen kauangan anu diperdagangkan pikeun nguntungkeun ti aranjeunna.

 

Detil ngeunaan algoritma kami

 

  • Mesin dagang kami nganggo indikator Supertrend> sareng a Rata-rata pindah pikeun ngadeteksi arah trend utama.
  • Aranjeunna nganggo Bollinger Bands sareng Stochastic Oscillator pikeun nénjo pembalikan tren.
  • Aranjeunna ngungkit ADX sareng ADXR pikeun ngukur kakuatan tren.
  • Aranjeunna ningali kana sababaraha Indikator pikeun nyaring perdagangan anu tiasa berpotensi bahaya.
  • Aranjeunna nganggo Indikator sanésna pikeun ngeureunkeun perdagangan sateuacanna gumantung kana trend harga.
  • Aranjeunna kadang ngaktipkeun Stop Loss anu labuh.
  • Robot urang sadayana dilengkepan Take Profit (langkung luhur) sareng Stop Loss (langkung handap).

 

Naon anu dianggo Indikator Téknis ieu?

  • ADX et ADXR : aranjeunna ngukur kapasitas pikeun mindahkeun harga di luar variasi dina jaman harita.
  • Pita bollinger : aranjeunna dipaké pikeun nunjukkeun tingkat overbought na oversold. Aranjeunna nunjukkeun naha pasarna tenang atanapi teu stabil.
  • Rata-rata pindah : aranjeunna ningalikeun nilai rata-rata harga dina kurun waktu anu ditangtukeun. Aranjeunna gaduh pangaruh tina harga ngalancarkeun.
  • Stokastik : éta mangrupikeun osilator anu ngungkabkeun kawasan jual beuli sareng jual beuli.
  • Supertrend : éta mekar di luhur atanapi di handap harga gumantung kana trend. Éta sacara efektif nyaring gerakan leutik kursus.