Fitoni më shumë me Robotët tanë të Tregtimit

Bonjour,
Dëshironi të merrni të ardhura pasive komode dhe / ose të diversifikoni investimet tuaja, pa qenë shumë kohë, pa presion psikologjik, madje edhe pa njohuri për tregun e aksioneve apo programimin?

Tonë Tregtimi i robotëve përfaqësoni një zgjidhje ideale, gjykojeni vetë:

Prezantimi i robotëve tanë tregtarë

Lidhja në Youtube - cliquer ICI - në mënyrë që të mund të vendosni një titër në gjuhën tuaj në video - si të bëhet ? -

Skenari video Prezantimi i robotëve tanë tregtarë

Jeni lodhur duke marrë interes i vogël?
Ju dëshironi të përfitoni nga bursa, por nuk keni njohuritë e nevojshme apo nuk keni kohë të kujdeseni për to? Ndoshta keni frikë nga përplasjet dhe investimet fatkeqe ose ndoshta doni të diversifikoni investimet tuaja?
Të jeni të sigurt: ne kemi zgjidhjen për ju!
A e dini se është mjaft e mundur të spekuloni në tregun e aksioneve, pa pasur nevojë të bëni asgjë, pa njohuri të veçanta dhe gjenerojnë të ardhura komode?
Jo nuk është një ëndërr, as një mashtrim, por një zgjidhje!
Si? Falë algoritmeve që kemi zhvilluar dhe që skanojnë CAC ose DAX për të blerë dhe shitur automatikisht, pa ndërhyrjen njerëzore.
Investmentshtë investimi më i mirë për të bëni paratë tuaja të rriten!
Faqja e performancës 1-vjeçare ju jep informacion të saktë.
Të interesuar? Nxito, sepse motorët tanë shiten në sasi të kufizuar me çmimet e ofruara aktualisht.

Si funksionojnë robotët tanë tregtarë

 

Lidhja në Youtube - cliquer ICI - në mënyrë që të mund të vendosni një titër në gjuhën tuaj në video - si të bëhet ? -.

Lidhjet: Algoritmet tona janë të koduara me modulin ProOrder të platformës ProRealTime, përmes Bankës Banka IG.
Shënim: Ne nuk jemi të lidhur me ProRealTime dhe / ose IG Bank dhe nuk marrim asnjë komision prej tyre.
CAC: France 40 Cash (1 €) - CAC - Indeksi i 40 aksioneve më përfaqësuese Franceze në treg.
CFD: Një CFD është një produkt derivativ që e bën të lehtë dhe të lirë të spekulosh mbi instrumente të ndryshëm financiarë.
DAX: Gjermani 30 Para të gatshme (1 €) - DAX - Indeksi i 30 aksioneve më përfaqësuese gjermane në treg.
Brenda natës: Nëse një pozicion mbahet në mbyllje të seancës (zakonisht në ora 23:00 pasdite) tarifat e financimit brenda natës mund të zbatohen bazuar në vlerën totale të pozicionit.

Skenari i videos Si funksionojnë robotët tanë tregtarë

 

 • Algoritmet tona janë të koduara me modulin ProOrder të softuerit ProRealTime, përmes Banque IG Bank. Ata blejnë dhe shesin plotësisht automatikisht.
 • Motorët tanë po skanojnë tregun CAC ose DAX dhe të marrin vendimet e tyre në mënyrë objektive, në vijim saktësisht strategjia e vendosur.
 • Ju nuk keni nevojë për ndonjë njohuri në bursë ose në programim dhe motorët tanë do të jenë aktiv edhe kur kompjuteri juaj është i fikur.

Avantazhet e motorëve tanë

 • Spekulimi në tregun e aksioneve duke përdorur algoritmet tona përfaqëson një diversifikim të mirëpritur nëse jeni lodhur duke marrë interes të vogël.
 • Paragjykimet psikologjike shpesh luajnë një rol marifete shumë të këqija spekullatorëve. Me motorët tanë, ky rrezik nuk ekziston.
 • Të gjitha pozicionet e marra janë të mbyllura në të njëjtën ditë për të të mos duhet të paguajnë tarifat e financimit brenda natës.
 • Kjo gjithashtu shmang çdo hendek që mund të ndodhë gjatë natës ose gjatë fundjavave.
 • Falë avantazheve të CFD-ve është e lehtë të fitosh më shumë. Ne ju tregojmë se si në faqe Fito +

 

Parimi i strategjisë

 

 • Nëse plotësohen disa kushte, roboti do të bëjë një porosi të shkurtër për blerjen ose shitjen e afatshkurtër. përkundrejt drejtimit të trendit kryesor.
 • Kjo është një strategji shumë efektive, sepse bursa varg shumicen e kohes.
 • Investitorët që përdorin strategjitë e ndjekjes së trendit duhet të marrin shumë humbje të vogla para se të mund të bëjnë një fitim të madh. Kjo metodë, e cila është gjithashtu shumë efektive, ka disavantazhin që kërkon shumë gjakftohtësi.
 • Robotët tanë tregtarë janë të pajisur me një Merrni Fitimi (sipërme) dhe a Stop Humbje (poshte) për të mbyllur tregtinë. Edhe pse në kushte të caktuara këto do të mbyllen më shpejt.
 • Ata janë aktivë gjatë orarit normal të hapjes së bursës, nga ora 9:00 deri në 17:30 pasdite. Ishte gjatë kësaj periudhe që përhapja është më e lira dhe kjo paqëndrueshmëria është më e larta.
 • Motorët tanë tregtarë bazohen në qirinj në 30 minuta. Nuk ka asnjë lidhje me tregtinë me frekuencë të lartë e cila, nga ana e saj, përpunon mijëra transaksione në sekondë dhe e cila është e rezervuar për kompani të specializuara të cilat duhet të jenë në gjendje të tregtojnë me shuma shumë të mëdha parash. Ato janë të ces robotë që kanë një shtyp të keq dhe për një arsye të mirë, pasi ata tentojnë të ndryshojnë artificialisht çmimin e instrumenteve financiare që tregtojnë në mënyrë që të përfitojnë prej tyre.

 

Detaje mbi algoritmet tona

 

 • Motorët tanë tregtarë përdorin treguesin Supertrend> dhe a Lëvizja mesatare për të zbuluar drejtimin e trendit kryesor.
 • Ata përdorin Bollinger Bands dhe Stochastic Oscillator për të dalluar ndryshimet e trendit.
 • Ata përdorin ADX dhe ADXR për të vlerësuar forcën e trendit.
 • Ata i referohen Treguesve të ndryshëm për të filtruar tregtitë që mund të jenë potencialisht të rrezikshme.
 • Ata përdorin Tregues të tjerë për të ndaluar tregtinë më herët në varësi të trendit të çmimit.
 • Ata ndonjëherë aktivizojnë një Ndalim të Hapësirës.
 • Robotët tanë janë të pajisur të gjithë me një përfitim të lartë (më të lartë) dhe një humbje të ndaluar (më të ulët).

 

Për çfarë përdoren këta tregues teknikë?

 • ADX et ADXR : ata matin kapacitetin për të lëvizur çmimin jashtë variacioneve të një periudhe të mëparshme.
 • Bandat Bollinger : ato përdoren për të treguar nivelet e tepruara dhe të tepruara. Ato tregojnë nëse tregu është i qetë apo i paqëndrueshëm.
 • Lëvizja mesatare : ato shfaqin vlerën mesatare të një çmimi gjatë një periudhe të caktuar. Ato kanë efektin e zbutjes së çmimeve.
 • Stokastike : është një oshilator që zbulon fushat e mbi-blerjes dhe mbi-shitjes.
 • Supertrend : evoluon mbi ose nën çmimet në varësi të trendit. Ai në mënyrë efektive filtron lëvizjet e vogla të kursit.