Entuk luwih akeh karo Robot Dagang

Hello,
Apa sampeyan pengin entuk penghasilan pasif sing nyenengake lan / utawa macem-macem investasi sampeyan, tanpa mbuwang-mbuwang wektu, tanpa tekanan psikologis, lan malah tanpa ngerti babagan pasar saham utawa program?

Nos Robot dagang makili solusi sing ideal, hakim dhewe:

Presentasi robot dagang kita

Link Youtube - klik kene - supaya sampeyan bisa menehi subtitle ing basa ing video - piye carane? -

Presentasi skrip video robot dagang kita

Apa sampeyan bosen nampa kapentingan sepi?
Sampeyan pengin entuk bathi saka pasar saham, nanging sampeyan ora duwe ilmu sing dibutuhake utawa ora duwe wektu kanggo ngurus? Mungkin sampeyan wedi nabrak lan investasi apes utawa sampeyan pengin macem-macem investasi?
Mesthi wae: kita duwe solusi kanggo sampeyan!
Apa sampeyan ngerti manawa bisa spekulasi ing pasar saham, tanpa kudu nindakake apa-apa, tanpa ilmu khusus lan ngasilake penghasilan sing kepenak?
Ora iku dudu impen, utawa apus-apus, nanging solusi!
Carane? Thanks kanggo algoritma sing wis digawe lan mindai CAC utawa DAX kanggo tuku lan adol kanthi otomatis, tanpa campur tangan manungsa.
Iki investasi paling apik kanggo golek dhuwit mundhak!
Kaca kinerja 1 taun menehi informasi sing pas.
Kasengsem? Cepet, amarga mesin kita didol kanthi jumlah winates kanthi rega sing ditawakake saiki.

Cara kerja robot dagang kita

 

Link Youtube - klik kene - supaya sampeyan bisa menehi subtitle ing basa ing video - piye carane? -.

Sambungan: Algoritma kita wis kode karo modul kasebut ProOrder saka platform ProRealTime, liwat Bank IG Bank.
Wigati: Kita ora afiliasi karo ProRealTime lan / utawa IG Bank lan ora nampa komisi saka dheweke.
CAC: Prancis 40 Tunai (€ 1) - CAC - Indeks 40 saham Prancis sing paling representatif ing pasar.
CFD: CFD minangka produk turunan sing nggawe gampang lan murah kanggo spekulasi macem-macem instrumen finansial.
DAX: Jerman 30 Uang Tunai (€ 1) - DAX - Indeks saka 30 saham Jerman paling representatif ing pasar.
Sewengi: Yen posisi dicekel nalika nutup sesi (biasane 23:00 pm) biaya pendanaan sewengi bisa ditrapake adhedhasar jumlah total posisi kasebut.

Skrip video Kepiye robot dagang bisa digunakake

 

  • Algoritma kami di-kode karo modul ProOrder saka piranti lunak ProRealTime, liwat Banque IG Bank. Dheweke tuku lan adol kanthi otomatis.
  • Mesin kita mindhai pasar CAC utawa DAX lan njupuk keputusan kanthi objektif, ing ngisor iki persis strategi sing wis ditemtokake.
  • Sampeyan ora butuh ilmu ing pasar saham utawa ing program lan mesin kita bakal aktif sanajan komputer dipateni.

Keuntungan mesin kita

  • Spekulasi ing pasar saham nggunakake algoritma kita nuduhake macem-macem sambutan yen sampeyan wis bosen nampa bungahe.
  • Bias psikologis asring duwe peran trik ala banget kanggo spekulan. Kanthi mesin, risiko iki ora ana.
  • Kabeh posisi sing dijupuk ditutup ing dina sing padha supaya ora kudu mbayar biaya pendanaan sewengi.
  • Iki uga ngindhari kesenjangan sing ana ing wayah wengi utawa ing akhir minggu.
  • Thanks kanggo kaluwihan CFD gampang entuk bathi luwih akeh. Kita nuduhake sampeyan carane ing kaca kasebut Menang +

 

Prinsip strategi kasebut

 

  • Yen ana kahanan tartamtu, robot bakal tuku utawa jangka cendhak. tumrap arah gaya utama.
  • Iki minangka strategi sing efektif banget, amarga pasar saham sawetara umume wektu.
  • Investor sing nggunakake strategi ngetutake tren kudu akeh kerugian cilik sadurunge bisa bathi gedhe. Cara iki, sing uga efektif banget, ora bisa mbutuhake katenangan.
  • Robot dagang kita dilengkapi karo njupuk Profit (ndhuwur) lan a Stop Loss (ngisor) kanggo nutup perdagangan. Sanajan ing kahanan tartamtu, iki bakal ditutup kanthi luwih cepet.
  • Dheweke aktif sajrone jam buka bursa normal, wiwit jam 9 esuk nganti 00:17 sore. Sajrone periode kasebut, panyebaran paling murah lan sing volatilitas paling dhuwur.
  • Mesin dagang adhedhasar lilin ing 30 menit. Ora ana gandhengane karo dagang frekuensi dhuwur , kanggo bagean, ngolah ewonan transaksi per detik, lan sing diwenehake kanggo perusahaan khusus sing kudu bisa dagang kanthi jumlah dhuwit sing akeh banget. Yaiku Ces robot sing duwe pers sing ora apik, lan amarga ana sebab sing apik, amarga cenderung ngowahi rega instrumen finansial kanthi artifisial supaya bisa entuk bathi.

 

Rincian babagan algoritma kita

 

  • Mesin dagang nggunakake indikator Supertrend> lan Rata-rata obah kanggo ndeteksi arah gaya utama.
  • Dheweke nggunakake Bollinger Bands lan Stochastic Oscillator kanggo ndeteksi pembalikan tren.
  • Dheweke nggunakake ADX lan ADXR kanggo ngukur kekuwatan gaya kasebut.
  • Dheweke nuduhake macem-macem Indikator kanggo nyaring perdagangan sing bisa mbebayani.
  • Dheweke nggunakake Indikator liyane kanggo mungkasi perdagangan sadurunge, gumantung karo tren rega.
  • Kadhangkala dheweke ngaktifake Stop Loss sing mburine.
  • Robot kita kabeh duwe Take Profit (luwih dhuwur) lan Stop Loss (ngisor).

 

Apa sing digunakake Indikator Teknis kasebut?

  • ADX et ADXR : padha ngukur kapasitas kanggo mindhah rega ing njaba variasi ing jaman sadurunge.
  • Bollinger band : digunakake kanggo nuduhake level overbought lan oversold. Dheweke nuduhake manawa pasar wis tenang utawa ora stabil.
  • Rata-rata obah : padha nampilake nilai rata-rata rega sajrone wektu tartamtu. Dheweke duwe pengaruh rega sing luwih alus.
  • Stokastik : iku osilator sing mbukak area sing akeh tuku lan adol larang.
  • Supertrend : berkembang ing ndhuwur utawa ngisor rega gumantung karo tren. Kanthi efektif nyaring gerakan cilik kursus kasebut.